Panorama Od Dušan Šarotar

recenzija pdf

Uzbudljivim romanom "Panorama" Dušana Šarotara upustite se na nezaboravno putovanje kroz Evropu. Ovaj izvanredan roman dodiruje srce ožiljcima koje ljubavi i ratovi ostavljaju za sobom, ali istovremeno je duboko lična priča o istraživanju sopstvene duše. Smestivši se na raskrsnici fikcije, istorije i memoara, "Panorama" je album intimnih pejzaža koji vas neće ostaviti ravnodušnim.
Panorama Od Dušan Šarotar

Glavni likovi ovog romana su putnici – bezimeni slovenački pisac koji nosi sa sobom fotoaparat i njegov albanski vodič i vozač Gjini, koji ih provodi kroz prelepu Irsku. Ovaj neobičan dvojac upoznaje se sa Spomenkom, profesoricom književnosti iz zemlje koja je nestala, kao i mnogim drugim radoznalim, izmeštenim ili proteranim likovima koje autor majstorski portretiše. “Panorama” je roman koji vas vodi na putovanje kroz kontinent, otkrivajući tajanstvene krajolike, ali istovremeno prodire dublje, otkrivajući unutrašnje pejzaže i skrivene istine. Dušan Šarotar stvara fascinantnu sliku Evrope, prožetu slojevima sećanja, emocija i težnji. Ovaj roman će vas zaintrigirati svojom poetičnom i emotivnom prozom, oživljavajući svetove koji su prošli kroz promene, ali i otkrivajući večne teme ljubavi, identiteta i sudbine. “Panorama” je knjiga koja će vas preplaviti slikama i mislima, ostavljajući trag u vašem srcu i umu, kao panoramski pogled koji se ne zaboravlja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*