Pesma I Krik Od Zorica Arsić Mandarić

recenzija pdf
"Pesma i krik" od Zorice Arsić Mandarić je intenzivna pesma koja izražava duboku emotivnu snagu i protest. Kroz svoje stihove, Arsić Mandarić donosi sliku snažnog izraza i žestokog izvikivanja.
Pesma I Krik Od Zorica Arsić Mandarić

Ova pesma ističe važnost glasa i izraza u društvu, pozivajući na buđenje, otpor i promenu. Kroz svoj krik, pesma postaje izraz bunta i traženje pravde, prenoseći snažne emocije i osnažujući čitaoca. “Pesma i krik” je delo koje izražava autentičnost i hrabrost pesnika da se suoči sa nepravdom i izrazi svoje stavove. Zorica Arsić Mandarić nas podseća na moć poezije da se izrazi i da se suoči sa izazovima društva. Ova pesma je poziv na akciju, na borbu za pravdu i slobodu. Arsić Mandarić kroz svoje stihove osvetljava teme koje se tiču ljudskih prava, jednakosti i autentičnog izraza. “Pesma i krik” je pesma koja će uzdrmati čitaoca svojom snagom i strašću. Zorica Arsić Mandarić nas vodi na putovanje kroz intenzivne emocije i poziva nas da se pridružimo u borbi za bolji svet.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*