Pismo Od Zlata Od Lena Manda

recenzija pdf
U romanu "Pismo od zlata" Lena Manda donosi dirljivu priču o sudbinama dve porodice koje su bile odvojene, ali povezane nevidljivim nitima ljubavi koja se prenosila iz generacije u generaciju, suočavajući se sa izazovima i preprekama.
Pismo Od Zlata Od Lena Manda

Priča se fokusira na jedan privesak u obliku pisma, čija ugravirana poruka ljubavi ima duboko značenje. Ovaj komad nakita je stvorio kujundžija kao izraz svoje velike ljubavi. Ova porodična relikvija obeležava život tri žene – prabake Smaragde, njene ćerke Hrisafenje i unuke Smaragde. Kroz njihove sudbine, autorčin pripovedački dar otkriva snagu veze koja se prenosi kroz vreme, uprkos preprekama koje su se pojavljivale. Glavna priča se dodatno obogaćuje dolaskom praunuke Fenje, koja se suočava sa saznanjem da ima porodicu o kojoj nije znala ništa. Njeno putovanje u Grčku će je povezati sa prošlošću, otkrivajući istine o svojoj porodici i istražujući dubinu ljubavi koja je preplivala kroz generacije. Lena Manda nas vodi na putovanje kroz vreme i prostor, od Carigrada na početku XX veka do savremene Grčke. Kroz sudbine likova, ona istražuje teme porodičnih veza, istine i otkrića o sopstvenom identitetu. Autorčin pripovedački stil omogućava čitaocima da se povežu sa likovima i emocijama koje ih oblikuju.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*