Polagan Pogled Nijemih Stvari Od Patrick Rothfuss

recenzija pdf

"Polagan pogled nijemih stvari" je priča iz sveta "Kronika Kraljosjeka" autora Patricka Rothfussa. Ova kratka novela fokusira se na lik Auri, jednog od najzagonetnijih likova u Rothfussovoj priči.
Polagan Pogled Nijemih Stvari Od Patrick Rothfuss

Priča prati život Auri, prikazujući njen svakodnevni život i male pustolovine. Auri je lik koji je veoma poseban i tajanstven, i ova novela omogućava čitaocima da je bolje upoznaju i razumeju. Kroz njene oči, čitalac će istražiti svet koji je često skriven od običnih ljudi. “Polagan pogled nijemih stvari” donosi čitaocima dublje razumevanje Aurinog karaktera i sveta u kojem živi, a istovremeno otkriva tajne i misterije koje okružuju ovog fascinantnog lika. Za obožavaoce “Kronika Kraljosjeka,” ova novela će pružiti dodatni uvid u Rothfussov bogato izmaštani svet i dopuniti priču koju su zavoleli.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*