Ponedeljak Počinje U Subotu Od Arkadij Strugacki, Boris Strugacki PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
"Ponedeljak počinje u subotu" autora Arkadija i Borisa Strugackog je popularni naučnofantastični roman koji spaja elemente fantastike i satire. Radnja romana prati mladog programera koji slučajno dolazi u kontakt s dva auto-stopera i završava u Naučnoistraživačkom institutu čarobnjaštva, vračanja i okultizma u Solovecu, Rusiji.
Ponedeljak Počinje U Subotu Od Arkadij Strugacki, Boris Strugacki

Institut je pun likova iz mitologije i bajki, a sama ustanova bavi se istraživanjem magije, čarobnjaštva i okultizma. Roman donosi humoristički pristup temama nauke i fantastike, istovremeno istražujući svet imaginarnih bića i fenomena. Radnja je obogaćena nizom neobičnih i šarmantnih likova koji donose svoj šareni doprinos priči. “Ponedeljak počinje u subotu” je knjiga koja će privući ljubitelje naučne fantastike, ali i one koji cene humor i satiru u književnosti. Strugacki braća su poznati po svojim originalnim i inteligentnim pričama, pa ova knjiga obećava jedinstveno i zabavno čitalačko iskustvo.

ponedeljak počinje u subotu

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*