Ponoćni Soko, Druga Knjiga Od Dejvid Gemel PDF

recenzija pdf

Dejvid Gemel, majstor epske fantastike, donosi nam drugu knjigu o avanturama Riganta. Bejn, nezakoniti sin rigantskog kralja Đavolje Oštrice, je kopile koje je rođeno iz čina prevare. Odbačen od strane svog rođenog oca, uprkos jasnim dokazima očinstva - Bejn ima oči Konavarova, jedno smeđe, a drugo zeleno.
Ponoćni Soko, Druga Knjiga Od Dejvid Gemel

Prognan iz rodnog kraja, Bejn započinje putovanje na jug, gde svedoči veličanstvenosti i strahotama Carstva Kamena. Puni žeđi za osvetom, Bejn postaje slavni gladijator, suočavajući se sa smrtonosnim izazovima na krvlju natopljenim arenama širom carstva, uporno težeći ka cilju s istom posvećenošću koja je njegovom ocu obezbedila krunu. Međutim, dok Bejn traga za osvetom, svet se priprema za nešto mnogo veće. Vojske Kamena pripremaju se za pohod na zemlje Riganta. Sudbina ne samo ljudi, već i cele kulture, zavisi od ishoda ove krvave bitke između dveju nacija i iskvarenog odnosa između oca i sina… U drugom delu ove epske sage, Dejvid Gemel nas uvodi u svet pun intriga, borbi za vlast i suočavanja sa sopstvenim poreklom. “Ponoćni soko” je roman koji nas vodi na uzbudljivo putovanje kroz ratove i strasti, otkrivajući dublje tajne i vezujući sudbine likova u nezaboravnu priču o hrabrosti i časti.

ponoćni soko

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*