Pravila O Svemu Od Ričard Templar

recenzija pdf
"Pravila o svemu" autora Ričarda Templara je knjiga koja nudi sveobuhvatan vodič za kreiranje sopstvenih pravila za život. Templar, čije su knjige iz serije "Pravila" prodate u milionima primeraka širom sveta, donosi svoje bogato iskustvo i znanje u ovoj knjizi, destilujući suštinu onoga što čini ljude srećnim i uspešnim.
Pravila O Svemu Od Ričard Templar

Knjiga “Pravila o svemu” pokriva širok spektar tema, od poslovnog uspeha i upravljanja novcem do izgradnje zdravih veza i roditeljstva. Templar koristi svoje decenije promatranja i učenja kako bi identifikovao ključne obrasce ponašanja koji vode ka uspehu i sreći. On ne samo da deli ova pravila sa čitaocima, već ih i podstiče da kreiraju svoja, prilagođena njihovim jedinstvenim životnim okolnostima. Ova knjiga nije samo zbirka saveta; to je alatka za samorazvoj i lični rast. Templarova pravila su više od jednostavnih uputstava – ona su filozofija života koja čitaocima pomaže da razumeju kako da se ponašaju, donose odluke i interaguju sa svetom oko sebe na način koji promoviše sreću, zadovoljstvo i uspeh. “Pravila o svemu” je idealna za sve koji traže smernice u različitim aspektima života. Bilo da ste na početku karijere, roditelj koji se trudi da nađe ravnotežu između posla i porodice, ili jednostavno neko ko teži boljem i ispunjenijem životu, Templarova knjiga nudi dragocene uvide i praktične savete koji će vam pomoći da kreirate set pravila koja će vas voditi ka uspehu i sreći.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*