Pravoslavni Pojmovnik Za Početnike Od Knjigoljubac

recenzija pdf
"Pravoslavni pojmovnik za početnike" priređen od strane Knjigoljupca je korisna knjiga koja pruža tumačenje najvažnijih pojmova pravoslavlja i pravoživlja. Ovaj rečnik hrišćanskih termina obuhvata širok spektar termina, od bogosluženja do duhovnosti, i namenjen je svima koji žele da se bolje upoznaju sa verom i duhovnim konceptima pravoslavlja.
Pravoslavni Pojmovnik Za Početnike Od Knjigoljubac

Knjiga pruža jasna i koncizna objašnjenja pojmova, što je korisno kako za one koji su tek počeli da istražuju pravoslavnu veru, tako i za one koji žele da prodube svoje razumevanje i potvrde svoju veru. Autor naglašava važnost reči u hrišćanskom životu i molitvi, ali isto tako ističe da postoji i molitva osećajem i mislima koje se nisu oblikovale u reči. Ova knjiga je koristan resurs za sve koji žele da prodube svoje znanje o pravoslavnom hrišćanstvu i da bolje razumeju duhovne pojmove i koncepte.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*