Pre Sezone Kiša Od Dajna Džefriz

recenzija pdf
"Pre sezone kiša" je roman koji nas vodi u Radžputanu, Indiju, 1930. godine, u vreme kada se društvo vrti oko kraljevske porodice.
Pre Sezone Kiša Od Dajna Džefriz

Glavna junakinja, dvadesetosmogodišnja fotoreporterka Elajza, nakon smrti supruga nalazi utehu u svom foto-aparatu. Britanska vlada je šalje u princovsku državu u Indiji da fotografiše kraljevsku porodicu, a Elajza se hrabro upušta u ovu avanturu, odlučna da uhvati istinsku sliku ove čudesne zemlje. U palati, Elajza susreće Džejanta, privlačnog i tajanstvenog prinčevog brata, i između njih se razvija poseban odnos. Ono što počinje kao naklonost i simpatija postaje duboka ljubav, ali njihove porodice i društvo imaju drugačije planove za njih. Zabranjena ljubav postaje isprepletana spletkama, prevarama i ucenama kako bi okolina ostvarila svoje ciljeve. “Pre sezone kiša” je romantična priča o ljubavi koja istrajava uprkos nedaćama i preprekama. U ovom živopisnom romanu, Dajna Džefriz nas uvodi u bogatu i egzotičnu atmosferu Indije, ističući različitosti društva i kultura. Pratite Elajzinu hrabrost i odlučnost da ostvari svoje snove i ljubav koju pronalazi usred intriga kraljevske palate. Ova priča o ljubavi, izazovima i snazi da se ostane veran sebi pruža čitateljima uzbudljivo putovanje kroz prošlost i tkanje sudbina u predivnom okruženju.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*