Predsjedničke Misli Od Abraham Linkoln

recenzija pdf
"Predsjedničke misli" su zbirka izabranih govora i pisama koje je napisao legendarni američki predsjednik Abraham Linkoln. Ova knjiga nam donosi uvid u duboko razmišljanje i filozofiju Linkolna, koji je vođen vrednostima slobode, jednakosti i jedinstva.
Predsjedničke Misli Od Abraham Linkoln

Linkoln je bio jedan od najvažnijih lidera u američkoj istoriji, posebno tokom građanskog rata i borbe za ukidanje ropstva. Kroz svoje izuzetno retoričke govore i misli koje je zabeležio, on je izražavao svoje duboke moralne uvide i viziju za Sjedinjene Američke Države.U “Predsjedničkim mislima” možemo pronaći Linkolnovu hrabrost, mudrost i empatiju prema ljudima. Govori o slobodi, pravdi, demokratiji i očuvanju Unije odišu inspiracijom i snagom. Linkoln nas podseća na važnost očuvanja zajedništva, suočavanja sa izazovima i pronalaženja mirnih rešenja u vremenima krize.Ova zbirka takođe otkriva Linkolnovo lično sazrevanje, njegovo suočavanje s teškoćama i suočavanje s moralnim dilemama. Kroz njegove misli, osećamo njegovu iskrenu brigu za svoje sugrađane i njegovu predanost ideji da svi ljudi imaju jednaka prava i šanse.“Predsjedničke misli” su svedočanstvo o jednom od najizuzetnijih lidera u američkoj istoriji, čije reči imaju trajni uticaj i dalje inspirišu ljude širom sveta. Ova knjiga pruža dubok uvid u Linkolnovu viziju i moralne vrednosti koje su oblikovale američki identitet i služe kao podsetnik na važnost hrabrosti, liderstva i borbe za pravdu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*