Prijatelji Na Visokim Položajima Od Donna Leon

recenzija pdf

"Prijatelji na visokim položajima" je najnoviji roman Donne Leon koji će vas odvesti u fascinantan svet Venecije, gde se mračne tajne kriju iza glamuroznih fasada visokih položaja. U ovom izvanrednom delu, Donna Leon nudi neverovatan prikaz ovog čarobnog grada, a njen glavni junak, inspektor Bruneti, postaje sve stvarniji sa svakom stranicom.
Prijatelji Na Visokim Položajima Od Donna Leon

U ovoj knjizi, Leon vas vodi duboko u srce Venecije, otkrivajući složene odnose između moćnih pojedinaca na visokim položajima. Kroz živopisne opise mesta radnje, osećaćete se kao da šetate kanalima Venecije i istražujete njene tamne uglove. No, “Prijatelji na visokim položajima” nije samo putovanje kroz grad, već i napeta priča o istrazi koja će vas držati u napetosti do samog kraja. Inspektor Bruneti suočava se s izazovom razotkrivanja tajnih saveza i nepravde koje se kriju iza uglednih lica. Donna Leon je oduvek bila majstorica u stvaranju atmosfere i likova, ali ovaj roman predstavlja njen kvantni skok unapred. S neverovatnom veštinom, ona vas uvlači u mrežu intriga i tajni, ostavljajući vas da se pitate koliko duboko možete kopati da biste otkrili istinu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*