Pronađena Atlantida Od Klajv Kasler

recenzija pdf

Strani Naziv: Atlantis Found Novel by Clive Cussler

„Pronađena Atlantida” je roman koji je napisao bestseler autor Klajv Kasler. To je deo serije Dirk Pit, koja prikazuje avanture pomorskog inženjera i istraživača po imenu Dirk Pit.
pronađena atlantida klajv kasler

U knjizi „Pronađena Atlantida“, Dirk Pit traži izgubljeni grad Atlantidu i otkriva tajne o prošlosti i budućnosti sveta. Klajv Kasler je poznat po svojim akcionim avanturističkim romanima koji mešaju istoriju i tehnologiju na jedinstven i uzbudljiv način. Ako ste ljubitelj istorijske fikcije, akcije i avanture, možda ćete uživati u „Pronađena Atlantida” i drugim knjigama iz serije Dirk Pit.

Zaviri u knjigu – pdf

klajv kasler atlantida pdf

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Klajv Kasler - Clive Cussler

Klajv Kasler - Clive Cussler je rođen u Aurori, Ilinois. Odrastao je u Alhambri u Kaliforniji. Sa 14 godina dobio je čin izviđača orla. Tokom Korejskog rata, bio je uvršten u vazduhoplovstvo Sjedinjenih Država nakon dve godine fakulteta. Išao je na Gradski koledž u Pasadeni. Unaprijeđen je u zvanje narednika zbog zasluga u vazduhoplovstvu. Radio je kao avio-mehaničar i inženjer leta u službi vojnog vazdušnog saobraćaja.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*