Put Do Vrha K-1: Priručnik Za Podučavanje Sporta K-1 Od Safet Kapo, Branko Cikatić

recenzija pdf

Knjiga "Put do vrha K-1: Priručnik za podučavanje sporta K-1" autora Safeta Kapoa i Branka Cikatića je neprocenjiv izvor znanja za sve koji se bave ili su zainteresovani za sport K-1. Ovaj priručnik donosi dragocena iskustva iz vrhunskih sportskih karijera autora, čime čitaocima omogućava da dobiju duboko razumevanje teorije i prakse koja čini K-1 jednim od najuzbudljivijih borilačkih sportova.
Put Do Vrha K-1 Priručnik Za Podučavanje Sporta K-1 Od Safet Kapo, Branko Cikatić

Knjiga je namenjena raznovrsnoj publici, uključujući sportiste koji se bave K-1, trenere koji rade sa K-1 sportistima, pripadnike policije i vojske koji koriste veštine K-1 za samoodbranu, učitelje fizičkog vaspitanja koji podučavaju K-1, kao i sve ostale entuzijaste i studente koji žele da se upuste u proučavanje ovog borilačkog sporta. Priručnik pruža teorijske i praktične informacije o svim aspektima sporta K-1, uključujući tehniku, strategiju, fizičku pripremu, taktike i mnoge druge ključne elemente. Autori, sa svojim bogatim iskustvom, pomažu čitaocima da razumeju suštinske koncepte K-1, kao i kako da ih primene u praksi. Ova knjiga takođe može poslužiti kao resurs za obuku i samopoboljšanje u ovom zahtevnom sportu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*