Rezerva Od Princ Hari

recenzija pdf
"Rezerva" je autobiografija britanskog princa Harija, vojvode od Saseksa. Knjiga govori o njegovom životu kao člana kraljevske porodice i odluci da se povuče iz javnog života.
Rezerva Od Princ Hari

U knjizi, princ Hari otvoreno govori o svojim iskustvima rada u kraljevskoj porodici, o odnosima sa svojom porodicom i o svom odrastanju. On takođe govori o svojim humanitarnim radovima i naporima da pomogne ljudima širom sveta.“Rezerva” je napisana u pristupačnom i otvorenom stilu, a Hari koristi svoje iskustvo kako bi ilustrovao svoje ideje. Knjiga se fokusira na teme kao što su mentalno zdravlje, javna služba i odnosi sa medijima.Knjiga je postala veoma popularna među čitaocima širom sveta, a mnogi su je doživeli kao iskren i hrabar uvid u život u kraljevskoj porodici i pritiske koji dolaze sa javnom slavom. Mnogi čitaoci smatraju da knjiga nudi korisne savete o tome kako se nositi sa mentalnim zdravljem i kako pronaći smisao u životu, i da je to inspirativna priča o osobi koja se bori da pronađe svoje mesto u svetu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Jedan komentar na knjigu

  1. Mana

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*