Ribarstvo Od Tomislav Treer, Roman Safner, Ivica Aničić

recenzija pdf
Knjiga "Ribarstvo", autora Tomislava Treera, Romana Safnera i Ivica Aničića, predstavlja stručni udžbenik koji obuhvata sve aspekte morskog i slatkovodnog ribarstva. Namenjena je studentima, stručnjacima iz različitih oblasti poput ihtiolozima, tehnolozima, ekolozima i nutricionistima, ali i svim zainteresovanim praktičarima, kao što su sportski ribolovci, akvaristi i ljubitelji prirode.
Ribarstvo Od Tomislav Treer, Roman Safner, Ivica Aničić

Ribarstvo ima dugu tradiciju na ovim prostorima, budući da su Hrvati oduvek bili snažno povezani sa morem i vodenim resursima. Knjiga pruža sveobuhvatan pregled ribarstva kao grane ljudske aktivnosti, obuhvatajući prirodne osnove slatkih voda, mora i ribe, kao i različite oblike eksploatacije vodenih organizama i pratećih delatnosti. Iako su neka područja, poput marikulture i genetike riba, do sada ostala nedovoljno istražena, ova knjiga nastoji popuniti te praznine u literaturi i pristupiti ribarstvu kao kompleksnoj celini, prikazujući sve njegove aspekte na sistematičan i sveobuhvatan način.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*