Rijeka Od Rachel Caine

recenzija pdf
"Rijeka" je napeta priča o otporu i preživljavanju autorke Rachel Caine. Knjiga prati život Gwen Proctor, žene koja je pobegla od svog muža, serijskog ubice, u očajničkom pokušaju da zaštiti svoju porodicu.
Rijeka Od Rachel Caine

Međutim, u svetu gde je internet sveprisutan, ona ne može pobeći od njegove mračne reputacije, niti od internet nasilnika koji žude za osvetom za njegove zločine.Kroz stranice ove knjige, čitatelji će se upoznati s dubokim strahovima i unutarnjim borbama koje Gwen prolazi dok se bori za normalan život svoje dece. Skrivanje nije opcija, posebno sada kada je njena jedina misija da obezbedi bezbedno i stabilno okruženje za svoju decu. I pored toga što su njen muževi zločini bacili senku na njihov život, Gwen je odlučna da se suprotstavi svojim strahovima i izgradi novi život za svoju porodicu. “Rijeka” je priča o hrabrosti i izdržljivosti, koja istražuje teme identiteta, porodice i iskupljenja. S puno obrta i nepredvidivih trenutaka, ova knjiga držaće čitatelje na ivici stolice sve do poslednje stranice.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*