Roman o Tristanu i Izoldi Od Joseph Bedier

recenzija pdf besplatna knjiga

Strani Naziv: The Romance of Tristan and Iseult Book by Joseph Bédier

Roman o Tristanu i Izolti je knjiga Žozefa Bedijea koja je prepričavanje legendarne priče o Tristanu i Izolti, tragične ljubavne priče koja se vekovima priča i prepričava u različitim oblicima.
Roman o Tristanu i Izoldi Od Joseph Bedier

U priči, Tristan i Izolda su dvoje mladih ljudi koji se zaljubljuju jedno u drugo uprkos preprekama koje im stoje na putu. Tristan je vitez koji je veren za drugu ženu, dok je Izolta princeza koja je obećana drugom udvaraču. Uprkos društvenim i političkim pritiscima sa kojima se suočavaju, Tristan i Izeult nisu u stanju da se odupru svojim osećanjima jedno prema drugom i vode zabranjenu romansu.

Roman o Tristanu i Izolti je prelepo i dirljivo prepričavanje klasične ljubavne priče koja istražuje teme ljubavi, odanosti i žrtvovanja. Smatra se klasikom književnosti i inspirisao je brojne adaptacije, uključujući filmove i scenske produkcije.

Kompletna Besplatna PDF Knjiga

Roman o Tristanu i Izoldi Od Joseph Bedier pdf

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*