S Mojim Muškarcem Od Džodi Elen Malpas PDF

recenzija pdf
"S mojim muškarcem" je roman koji istražuje kako se ljubav suočava s vremenom, izazovima i gubicima. Džodi Elen Malpas nam donosi nastavak priče o Džesiju i Avi, ali ovoga puta iz Džesijevog ugla, noseći nas kroz njihove nove izazove.
S Mojim Muškarcem Od Džodi Elen Malpas

Dvanaest godina nakon događaja iz prethodnog romana, Džesi i Ava su i dalje zajedno, ali se suočavaju sa sredovečnim krizama. Približava se Džesijev pedeseti rođendan, a oboje se bore s tugom koju starenje donosi. Ni Džesi ni Ava ne žele da izgube mladalački duh i strast prema životu. Međutim, sudbina će ih testirati na način koji nisu mogli da predvide. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, Ava će preživeti, ali će izgubiti sve svoje uspomene, uključujući i sećanja na njihovu veliku ljubav. Džesi, uprkos očajničkom gubitku, veruje da je njihova veza dovoljno jaka da će prevazići i najteže prepreke. Ali kako se suočiti sa situacijom u kojoj voljena osoba ne pamti ništa o njihovom zajedničkom životu i ljubavi? Džesi će biti suočen sa izazovom da ponovo osvoji Avino srce i probudi uspomene koje su izbledile.  “S mojim muškarcem” istražuje snagu ljubavi i vezu koja se suočava s ekstremnim izazovima. Džodi Elen Malpas nas vodi kroz emotivno putovanje obogaćeno napetim momentima i dubokim introspekcijama. Ovaj roman nas podseća da prava ljubav može preživeti sve, ali istovremeno nas suočava s pitanjem koliko je jaka ta ljubav i da li je moguće prevazići gubitke i izazove koji dolaze sa životom.

s mojim muškarcem

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*