Sada Me Poljubi Od Roberto Emanueli

recenzija pdf
"Sada me poljubi" je roman koji istražuje teme ljubavi, gubitka, i ponovnog otkrivanja kroz priču o Leonardo i njegovoj ćerki Lauri. Autor Roberto Emanueli nas uvodi u život glavnih likova, istražujući duboke emocije koje su oblikovale njihove živote.
Sada Me Poljubi Od Roberto Emanueli

Leonardo je doživeo ljubav svog života u Anđeli, koja je nestala nakon što je rodila njihovu ćerku Lauru. Prošlo je sedamnaest godina, a Leonardo nije uspeo da pronađe nijednu ženu koja bi popunila prazninu koju je Anđelino nestajanje ostavilo. On se upuštao u veze, ali nijedna nije uspela da nadomesti gubitak njegove prave ljubavi. Njegova ćerka Laura je sada tinejdžerka i suočava se s vlastitim pitanjima o majčinom nestanku. Pokušava da shvati razloge zašto je Anđela napustila njihov život i nastavila svoj put. Kako bi dala svojoj ćerki priliku za nova iskustva, Leonardo odlučuje da je pusti da ide na putovanje na Mikonos sa svojim prijateljima. Tokom tog putovanja, Laura će se suočiti sa neočekivanim istinama o svojoj majci, koje će je šokirati i naterati je da ponovno proceni svoj pogled na prošlost i budućnost. “Sada me poljubi” istražuje putovanje samoodkrivanja i ponovnog povezivanja, kako za glavne likove tako i za čitaoce. Roberto Emanueli nas vodi kroz emotivnu priču o gubitku, suočavanju sa istinom i iskrenim traženjem ljubavi i razumevanja. Ovaj roman nas podseća da istina može biti šokantna, ali da je suočavanje s njom ključno za lični rast i pomirenje sa prošlošću.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*