Sam Svoj Iscelitelj Od Deepak Chopra

recenzija pdf

Strani Naziv: The Healing Self: A Revolutionary New Plan to Supercharge Your Immunity and Stay Well for Life Book by Deepak Chopra and Rudolph E. Tanzi

“Sam Svoj Iscelitelj Od Deepak Chopra” knjiga nudi novi pristup održavanju dobrog zdravlja i prevenciji bolesti. Autori tvrde da ključ za optimalno zdravlje leži u urođenoj sposobnosti tela da se izleči i da se ta sposobnost može ojačati kroz promene načina života i druge prakse.
Sam svoj iscelitelj - Deepak Chopra 

Knjiga predstavlja sveobuhvatan plan za jačanje imunog sistema, uključujući savete o ishrani, vežbanju, upravljanju stresom i spavanju. Takođe se govori o ulozi uma u ​​zdravlju i istražuje veze između imunog sistema, mikrobioma creva i mozga.

Pored pružanja praktičnih saveta za poboljšanje zdravlja, knjiga “Sam svoj iscelitelj” se bavi najnovijim naučnim istraživanjima o imunološkom sistemu i načinu na koji na njega mogu uticati faktori kao što su genetika, okruženje i emocije.

Sve u svemu, ova knjiga nudi holistički pristup održavanju dobrog zdravlja i nudi uvide i strategije za svakoga ko želi da poboljša svoju imunološku funkciju i opšte blagostanje.

Zaviri u knjigu

Sam Svoj Iscelitelj Od Deepak Chopra

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*