Sam Svoj Voćar – Trešnja Od Dragomir Ivanović

recenzija pdf
"Sam svoj voćar - Trešnja" autora Dragomira Ivanovića je praktičan vodič koji se fokusira na uzgoj, obrezivanje i očuvanje trešanja. Ova knjiga će vam pružiti sveobuhvatne informacije i smernice kako da se uspešno bavite trešnjama kao voćnom kulturom.
Sam Svoj Voćar - Trešnja Od Dragomir Ivanović

Autor će vas uputiti u sve faze uzgoja trešanja, uključujući izbor odgovarajućeg sortimenta, pripremu zemljišta, sadnju i redovnu negu. Poseban naglasak stavljen je na obrezivanje, važan aspekt u održavanju zdravlja i produktivnosti trešnjinih stabala. Takođe će vam pružiti savete o kako da očuvate trešnje i postignete dobre prinose. Ova knjiga će biti korisna svima koji žele da se bave uzgojem trešanja, bilo da su iskusni voćari ili početnici. Dragomir Ivanović pruža korisne informacije i praktične smernice za uspešan uzgoj trešanja, čineći ovu voćnu kulturu dostupnom svima koji žele da je gaje.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*