Samo Je Tebe Vredelo Sresti Od Vesna Dedić

recenzija pdf
U novom romanu Vesne Dedić, "Samo je tebe vredelo sresti", upoznaćete junake koji su deo takvih ljubavi. Ljubavi u kojima se oseća bol, ali to je samo dokaz da je ljubav zaista živa.
Samo Je Tebe Vredelo Sresti Od Vesna Dedić

Modiljani, narator trećeg dela, pokušava da Iskri objasni da oni koje bezglavo volimo često propadnu i da bismo ih trebali pustiti da nestanu, ali ne u našem podrumu. On nas uči da je prijateljstvo, a ne samo požuda, pravi temelj ljubavi. Iskra, glavna junakinja, nastoji da zavoli ženu kakva je postala nakon svih iskustava. Ona se suočava s činjenicom da su svi koje je volela imali neke nepopravljive mane, ali ipak odlučuje da ostane uz njih kao čovek, iako su je razočarali kao ženu. U prethodnim delovima “Izgubila sam sebe” pratili smo Iskru kao devojku, a u “Nemoj nikad da se vratiš” pratili smo njen život dok plaća greške iz mladosti i ponovno voli. U “Samo je tebe vredelo sresti” svedočimo njenom putu ka zrelosti kao četrdesetogodišnjakinje koja uživa u činjenici da će je pamtiti kao nekoga ko je najlepše znala da voli. Roman Vesne Dedić, “Samo je tebe vredelo sresti”, će dirnuti sve čitateljke koje su verovale da je ljubav najveća snaga na svetu. Ovo je priča o hrabrosti, preispitivanju i otkrivanju prave prirode ljubavi, dok se junaci suočavaju s izazovima života i tragaju za istinskim srećom.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Vesna Dedić

Vesna Dedić, rođena 25. decembra 1967. godine u Osijeku, poznata je srpska novinarka, književnica i TV voditeljka.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*