Samo Svoja Od Tanaz Batena

recenzija pdf
Roman "Samo svoja" autorke Tanaz Batena vodi nas kroz priču o Zarin Vadij, pametnoj i riskantnoj devojci koja se često nalazi u nevoljama.
Samo Svoja Od Tanaz Batena

Njena priča se isprepliće sa Porusom Dumasijem, koji je opčinjen njenim karakterom. Njihova veza započinje, ali brzo se suočavaju sa tragičnom sudbinom – Zarin i Porus su pronađeni mrtvi nakon saobraćajne nesreće na auto-putu u Saudijskoj Arabiji. Kako verska policija počinje da istražuje okolnosti tragedije, sve što su ljudi mislili o Zarin dolazi pod upitnik. Otkriva se da ona nije onakva kakvom se predstavljala i da se iza fasade krije mnogo više slojeva njenog identiteta. Tanaz Batena se u ovom romanu suočava sa kompleksnim pitanjima rase, staleža, identiteta i religije. Kroz likove Zarin i Porusa, ona istražuje tinejdžerski strah, ambicije i osećaj otuđenja. Autorčin pripovedački stil omogućava čitaocima da se duboko povežu sa likovima dok se suočavaju sa unutarnjim konfliktima i društvenim pritiscima. “Samo svoja” je priča koja otvara dijalog o važnim društvenim temama i pitanjima identiteta, dok istovremeno istražuje emocionalne dubine mladih ljudi. Tanaz Batena nas poziva da razmislimo o različitim aspektima ljudskog iskustva, sa svim njegovim izazovima i nijansama. Uronite u ovu duboko emotivnu i provokativnu priču koja će vas naterati da preispitate svoja uverenja i saosećate sa likovima dok prolaze kroz svoje putanje samopronalaska.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*