Samoća I Društvo Od Silvana Paternostro

recenzija pdf
"Samoća i društvo" autorke Silvane Paternostro je knjiga koja je podeljena u dva dela. Prvi deo nosi naziv "Pre 'Sto godina samoće'" i donosi glasove i sećanja braće, sestara i prijatelja Gabrijela Garsije Markesa iz vremena pre nego što je postao poznat latino-američki pisac i svetska ikona. Ovde se govori o periodu kada je Markes tek počinjao svoju književnu karijeru i još nije bio svetski poznat.
Samoća I Društvo Od Silvana Paternostro

Drugi deo knjige, nazvan “Posle ‘Sto godina samoće'”, istražuje život i delo slavnog pisca Garsije Markesa nakon što je napisao svoje najpoznatije delo, “Sto godina samoće”. Ovde se analizira Markesova slava, njegovi odnosi sa šefovima država i multimilionerima, kao i njegov uticaj na svetsku književnost. Ova knjiga pruža čitaocima dublji uvid u život i karijeru Garsije Markesa, jednog od najvažnijih pisaca 20. veka, i istražuje kako je postao svetska književna ikona.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*