Šeri Argov – Zašto Muškarci Vole Kučke

recenzija pdf

Strani Naziv: Why Men Love Bitches by Sherry Argov

Simpatična knjiga koja nikome neće biti dosadna. Napisana u dohovitom tonu ali otkriva velike istine koje će oplemeniti vaš ljubavni život. Kučka po definiciji Šeri Argov nije ružna reč, već oslikava ženu koja zna s muškarcima. Iako je namenjena ženama, ovo je definitvno štivo u kojem mogu uživati oba pola. Isprobajte i sami dobre savete koje nudi autorka i uverite se da rade.
Šeri Argov - Zašto Muškarci Vole Kučke

Iz knjige:

-Najbitnija razlika između kučke i žene koja je previše fina jeste strah. Kučka mu pokazuje kako se ne plaši da će ga izgubiti.

Dalje nastavlja:

-Nemojte provirivati u kupatilo dok se on brije i kasni na posao. Ne zavirujte u pretinac u njegovom autu kao da se tamo krije nešto vrlo sumnjivo. Nemojte prisluškivati njegove tele-fonske razgovore. Ne pokušavajte da okupirate njegovu kuhinju ili da ostavljate svoje stvari u njegovom kupatilu, kao da želite da osvajate teritoriju.

Važan savet:
Posle seksa ne zaboravite ljubavne razgovore. Pre njega ste imali dvojicu. (Dobro, najviše trojicu. Ali to je vaša poslednja ponuda.)

Pregled PDF Knjige

zašto muškarci vole kučke pdf

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*