Sjajna Sofija Od Džordžet Hejer PDF

recenzija pdf besplatna knjiga

Strani Naziv: The Grand Sophy Novel by Georgette Heyer

Sjajna - Velika Sofija je roman Džoržet Hejer koji je smešten u period Regencije u Engleskoj. Roman prati priču o mladoj ženi po imenu Sofi koja je poznata po svojoj duhovitosti, šarmu i inteligenciji.
Sjajna Sofija Od Džordžet Hejer

Kada stigne u London da živi sa svojim ujakom, bogatim i uticajnim Sir Horace Stanton-Laci, brzo se uključuje u živote svoje šire porodice i društva u kojem žive.

Dok se Sofija kreće po složenom društvenom svetu aristokratije, ona se susreće sa raznim likovima, uključujući misterioznog i zgodnog rođaka, spletkarskog društvenog penjača i niz udvarača. Usput, ona koristi svoju duhovitost i inteligenciju da rešava probleme i zbližava ljude, čime je stekla nadimak „Sjajna Sofija“.

Velika – Sjajna sofija je divan i zabavan roman koji je poznat po svojim zanimljivim likovima, duhovitim dijalozima i istorijskoj tačnosti. Smatra se klasikom Regenci romanse i inspirisao je brojne adaptacije, uključujući filmove i televizijske emisije.

Kompletna Besplatna PDF Knjiga

Sjajna Sofija Od Džordžet Hejer

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*