Slatki Rastanak Od Dejvid Nikols PDF

recenzija pdf
"Slatki rastanak" je emotivna knjiga autora Dejvida Nikolsa koja nas vraća u 1997. godinu i prati život mladog Čarlija. On je mladić koji je propao na maturskom ispitu, a kasnije ga niko ne pamti na okupljanjima. Njegov život je obeležen brigom za oca, dok bi trebalo da bude obrnuto. Njegova nesigurnost i manjak planova za budućnost čine da ne vidi svetlo na kraju tunela.
Slatki Rastanak Od Dejvid Nikols

Međutim, sve se menja kada u njegov život neočekivano uđe Fren Fišer. Ona je osoba koja će promeniti sve i odvesti ga na neočekivano putovanje. Čarli će postati deo pozorišne trupe zbog nje, a ta odluka će doneti preokret u njegovom životu. U pozorištu će pronaći svoje mesto, ali će istovremeno otkriti i nove aspekte sebe. Kroz ovu priču, Dejvid Nikols nas vodi na putovanje o odrastanju, ljubavi i ličnom razvoju. Ova knjiga će vas dirnuti emocijama i preispitivanjima životnih izazova koje svi prolazimo u jednom trenutku svog života. “Slatki rastanak” je priča o snazi ljubavi i transformaciji koja može nastupiti kada upoznamo pravu osobu koja nam pomaže da otkrijemo svoj puni potencijal. Uživajte u ovoj dubokoj i dirljivoj knjizi koja će vas inspirisati i podstaći na razmišljanje o sopstvenom putovanju ka sazrevanju i pronalaženju svog mesta u svetu. Otkrijte kako će Fren Fišer ući u Čarlijev život i promeniti ga zauvek, a kako će on postati deo pozorišnog sveta koji će mu doneti nova iskustva i prilike za lični rast.

slatki_rastanak_compressed (1)

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*