Smrtni I Besmrtni Život Devojčice Iz Milana Od Domeniko Starnone

recenzija pdf
"Smrtni i besmrtni život devojčice iz Milana" je knjiga autora Domenika Starnonea. U ovoj priči, glavna tema je ljubav i smrt, što označava prelazak iz detinjstva u odraslost. Ova priča istražuje bogatu maštu devojčice Mimi koja je usmerena ka umetničkom pozivu.
Smrtni I Besmrtni Život Devojčice Iz Milana Od Domeniko Starnone

Mimi je devojčica koja sebe zamišlja kao hrabru ratnicu spremnu za dvoboje. Ona otkriva značaj ljubavi i smrti, što je ključno za njen prelazak u svet odraslih. Mimi ima izuzetno maštovitu prirodu koja će oblikovati njenu mladu dušu i opredeliti je za umetnost. Ona sanja o postizanju profesorskog zvanja i neprestano razmišlja o rečima. Pisanje priče postaje njen način da se izbori sa smrću ili da jednostavno uživa u zadovoljstvu koje donosi stvaranje umetnosti. “Smrtni i besmrtni život devojčice iz Milana” je očaravajuća knjiga koja istražuje krhkost ljudskih emocija i put odrastanja koji nije uvek pravolinijski. U prvom delu romana, atmosfera podseća na bajku, a Mimi je zaljubljena u devojčicu koju posmatra kako pleše na svom balkonu. Ova ljubav inspiriše Mimi da se suoči sa svojim strahovima i da bude hrabra u ime ljubavi. Očaran mitom o Orfeju i Euridiki, kao i pričama svoje bake o prerano preminulom dedi, Mimi je duboko uronjena u sliku koja postoji samo u njenom bogatom svetu mašte.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*