Soba Košmara Od Artur Konan Dojl

recenzija pdf

"Soba košmara" od Arthura Conana Doylea je uzbudljiva priča koja nas uvodi u svet tajanstva, zločina i paranormalnih fenomena.
Soba Košmara Od Artur Konan Dojl

Glavni junak ove priče je inspektor Horace Raffles koji se suočava s jednim od najmračnijih slučajeva u svojoj karijeri. Kada je jedan ugledni mladić pronađen mrtav u svojoj sobi, okruženog čudnim okolnostima, Raffles postaje svestan da je suočen sa nečim mnogo više od običnog ubistva.Soba u kojoj je telo pronađeno, poznata kao “Soba košmara”, postaje izvor straha i tajanstvenosti. Inspektor Raffles ulazi u svet paranormalnih pojava i okultizma kako bi otkrio istinu koja se krije iza ovog mračnog slučaja.Arthur Conan Doyle, majstor detektivskih priča, vešto gradi napetost i vodi čitaoce kroz lavirinte misterije. Kroz precizno oslikane likove, napete dijaloge i pažljivo dozirane detalje, on stvara atmosferu strave koja drži čitaoce u neizvesnosti sve do iznenađujućeg razrešenja.“Soba košmara” je priča koja će zadovoljiti apetit ljubitelja misterija, detektivskih romana i nadnaravnih fenomena. Arthur Conan Doyle nas vodi na putovanje kroz tamne hodnike uma i tajanstvenih događaja, otkrivajući nam koliko duboko zlo može prodirati u ljudsku prirodu.Pripremite se za uzbudljivo čitanje koje će vas držati prikovanim za stranice sve do poslednjeg otkrića u “Sobi košmara” od Artura Conana Doylea.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Artur Konan Dojl - Arthur Conan Doyle

Dana 22. maja 1859. godine, Artur Konan Dojl rođen je u bogatoj, strogoj irsko-katoličkoj porodici u Edinburgu, Škotska.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*