Sophia Wonder – Misija Zavodjenja

recenzija pdf
Prigušen zveket posudja, koji je dopirao iz kuhinje, probudio je Forda Halorana. Polako je otvorio oči i napregao sluh. U prvom trenutku je pomislio da je nešto sanjao. jer, ni prethodne večeri, kao ni tokom protekla dva meseca, nikoga nije doveo u stan, ni sa kim nije proveo noć.
Sophia Wonder - Misija Zavodjenja knjiga

Jutarnja tišina je predstavljala jedan od razloga, zbog kojih se odricao seksualnih zadovoljstava. Njih je, na neki način, bio prezasićen. Tišina je predstavljala ono, što mu je nedostajalo, ono, u čemu je želeo da uživa.

A sada ju je neko narušavao, toga je postao potpuno svestan kada je iz kuhinje doprlo zujanje aparata za kafu. Sasvim se razbudio i naterao sebe da se priseti svih detalja sinoćnog provoda. Veče je proveo u klubu, čiji je vlasnik bio njegov prijatelj. Popio je nekoliko pića, tek toliko da se oraspoloţi, ali nije bio toliko pijan da ne bi znao šta radi, šta se dešava oko njega. Kao i obično, u društvu u kome se nalazio je bilo nekoliko ţena, ipak, nijedna mu se nije dopala, nijednu nije poţeleo da povede sa sobom.

Istina, jedna rasna brineta mu je sedela na krilu, i pozivala ga je da se negde osame, ali ju je on ljubazno odbio. Toga se dobro sećao. Krenula je za njim, kada je najavio da odlazi iz kluba, i malo su se ljubili na parkingu. To je bilo sve. Nakon toga je brineta ušla u svoj kabriolet i odvezla se, ne skrivajući da je razočarana, čak i povreĎena. On je došao u svoj stan, bacio se na prazan krevet i uţivao u njegovoj prostranosti.

Kako je, u odnosu na sve to, bilo moguće da mu neko sada tumara po kuhinji?Već sledećeg trenutka se dosetio ko bi mogao da bude rani, jutarnji gost. Njegov otac. On je, jedini od svih, posedovao ključ njegovog stana.

Ustao je iz kreveta i odmah se, odeven u majicu i bokserice, zaputio u kuhinju.


Knjigu potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*