Šta Donosi Sutra Od Sidni Šeldon, Tili Bagšo

recenzija pdf

"Šta donosi sutra", roman koji su napisali Sidni Šeldon i Tili Bagšo, donosi čitaocima priču koja istražuje večite teme ljubavi, strasti, izdaje i osvete. Glavna junakinja, Trejsi Vitni, nakon burnog poslovnog života odlučuje da se povuče i vodi skroman život nakon što dobije dete. Međutim, tragedija je neumoljiva i suočava je s njenim najvećim strahovima, terajući je da se suoči s opasnostima koje nisu ni sanjali.
Šta Donosi Sutra Od Sidni Šeldon, Tili Bagšo

Svetom vlada grupa hakera na čelu sa misterioznom ženom po imenu Altija, a CIA je očajnički traga za njima, nadajući se da će im Trejsi pomoći u njihovoj potrazi, budući da se i sama uspešno skrivala od vlasti. Trejsi ima lični motiv da pronađe Altiju – veruje da se iza tragedije koja je uništila njen život krije upravo ova misteriozna žena. “Šta donosi sutra” je uzbudljiv triler koji će vas držati na ivici sedišta dok pratite avanture Trejsi Vitni i njenog suočavanja s opasnostima i tajnama iz prošlosti. Kroz misterije, akciju i izdaje, ovaj roman će vas ne samo zabaviti već i naterati da razmišljate o ceni osvete i istine.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Sidni Šeldon - Sidney Sheldon

Sindni Šeldon je američki romanopisac i scenarista, Rođen: 11. februar 1917., Čikago, Ilinois, Sjedinjene Američke Države.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*