Statista Od Aleksandar Novaković, Vuk Bogdanović

recenzija pdf
"Statista" je roman koji istražuje duboke teme traume i suočavanja s prošlošću kroz priču glavnog lika Edija, bivšeg zavisnika i ratnog veterana.
Statista Od Aleksandar Novaković, Vuk Bogdanović

Nakon gubitka posla, Edi pronalazi novu svrhu kao statista u filmskoj industriji. Međutim, njegov život se neočekivano menja kada ga angažuju za snimanje ratnog filma koji se bavi istim bitkama koje je i sam preživeo. Autori Aleksandar Novaković i Vuk Bogdanović pažljivo istražuju unutrašnji svet Edija dok se on suočava s demonskim traumama iz prošlosti, poput posttraumatskog stresnog poremećaja. Kroz perspektivu Edija, čitalac se susreće s univerzalnom temom borbe za unutrašnji mir i isceljenjem. “Statista” pruža dubok uvid u ljudsku psihu i kompleksnost procesa suočavanja s traumom, dok istovremeno otkriva slojeve emocionalne i duhovne transformacije. Ova knjiga poziva čitaoce da razmišljaju o značaju suočavanja s prošlošću i traumom u procesu pronalaženja ličnog ispunjenja i mira.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*