Stiven King (Stephen King) – Blaze

recenzija pdf

Još jedno fenomenalno djelo "Blaze" fenomenalnog Stivena Kinga. Čitajte o dva dječaka koja su se udružila kako bi radili kriminalna djela koja je teško zamisliti da neko može da uradi.
knjiga blaze stephen king stiven king pisac

Priča o jenom čovjeku po imenu Clayton Blaisdell junior pod nadimkom Blaze koji je jako nesretan u svom životu. Još kao mali pretrpeo je jak potres mozga kada ga je otac gurnuo niz stepenice. Biva poslan u sirutište gdje se također ne snalazi i biva uvučen u kriminalne aktivnosti sa svojim vršnjacima.

Nedugo zatim, Blaze upoznaje Džordža Rakleja sa kojim izvodi niz pljački i prevara. Džordžeova inteligencija i Blejzova snaga čine presudan faktor uspeha tog tima. Najteža i najgora kriminalna aktivnost koju planiraju je otmica deteta od jedne imućne porodice.

Ako vas je ovaj kratki opis zainteresovao, nabavite ovu knjigu i saznajte šta se dalje desilo sa ovim malicioznim parom.

Knjigu Potražite OVDE

Autor Knjige:

Stiven King

Stiven King je “New York Times” najprodavaniji autor koji je svoje ime izgradio u kategoriji “horor” i “Fantazija” sa knjigama poput “Carrie”, “The Shining” i “IT.”.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*