Stočarstvo Od Ratko Lazarević, Milorad Stošić, Nenad Đorđević

recenzija pdf
Knjiga "Stočarstvo", napisana u saradnji autora Ratka Lazarevića, Milorada Stošića i Nenada Đorđevića, istražuje i promoviše važnost stočarstva kao oslonca održivog razvoja brdsko-planinskog područja u Srbiji.
Stočarstvo Od Ratko Lazarević, Milorad Stošić, Nenad Đorđević

Ova knjiga predstavlja sveobuhvatan pregled stočarstva u Srbiji, sa posebnim fokusom na brdsko-planinske regije. Autori istražuju ulogu stočarstva u očuvanju i održivom razvoju ovih područja, ističući njegovu vitalnu ulogu u ekonomiji, tradiciji i ekologiji. Knjiga takođe razmatra izazove sa kojima se suočava stočarstvo u brdsko-planinskim područjima, uključujući aspekte kao što su teritorijalna rasprostranjenost stoke, očuvanje autohtonih rasa, iskorištavanje prirodnih resursa i zaštita okoline. “Stočarstvo” je knjiga koja poziva na razmišljanje o održivom razvoju brdsko-planinskih regiona u Srbiji i značaju stočarstva u ovom kontekstu. Autori se zalažu za očuvanje i unapređenje stočarstva kao ključnog faktora održivosti i prosperiteta ovih područja, nudeći duboko razumevanje izazova i mogućnosti koje stočarstvo pruža.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*