Strah I Trepet: Srpska Horor Priča Od Grupa Autora

recenzija pdf

"Strah i trepet: Srpska horor priča" je uzbudljiva zbirka priča od strane grupe autora. Ova knjiga nas uvodi u svet srpskog horora i donosi neizbežan osećaj jeze i strave.
Strah I Trepet Srpska Horor Priča Od Grupa Autora

Svaka priča u ovoj zbirci nosi svoju jedinstvenu atmosferu i vodi nas kroz mračne i zastrašujuće događaje. Bilo da je reč o misterioznim duhovima, natprirodnim pojavama ili psihološkim trilerima, ove priče nas teraju da se zapitamo o granicama naše hrabrosti i spremnosti da se suočimo s onim što se krije u tami.“Strah i trepet: Srpska horor priča” donosi nam slikovite opise, napete zaplete i neizvesnost koja nas drži uznemirene. Grupa autora koristi svoju maštu i kreativnost kako bi nas uvukla u svet mračnih tajni i izazova.Zaronite u ovu zbirku i pripremite se za mračne obrte, iznenađujuće horor elemente i jezive susrete. “Strah i trepet: Srpska horor priča” je knjiga koja će zadovoljiti vašu žeđ za jezom i strašću, pružajući vam nezaboravno iskustvo u svetu srpskog horora.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*