Teški Dani: Moj Život S Neurodegenerativnom Bolešću Od Branko Lugović

recenzija pdf
U knjizi "Teški dani: Moj život s neurodegenerativnom bolešću", autor Branko Lugović deli svoju ličnu priču sa čitaocima. Napisana iz perspektive osobe koja je suočena sa klinički potvrđenom dijagnozom progresivne supranuklearne paralize, ova knjiga pruža dubok i iskren uvid u svakodnevne izazove, misli i osećanja koje prate borbu sa ovom teškom neurodegenerativnom bolešću.
Teški Dani Moj Život S Neurodegenerativnom Bolešću Od Branko Lugović

Iako je prvobitno namenjena osobama sa istom dijagnozom, “Teški dani” ima potencijal da pomogne i drugim osobama koje se suočavaju sa neurodegenerativnim bolestima, gde se javljaju oštećenja nervnih stanica u mozgu. Knjiga pruža dublje razumevanje životne perspektive osoba koje se bore sa ovim izazovima, i osvetljava teške trenutke, ali i snage koje se pronalaze u toj borbi. Branko Lugović podelio je svoj lični put, izazove sa kojima se suočava, ali i načine na koje se nosi sa svakodnevicom. Njegova iskustva, misli i osećanja mogu pružiti podršku i razumevanje drugim osobama koje prolaze kroz slične situacije. “Teški dani: Moj život s neurodegenerativnom bolešću” je knjiga koja poziva na saosećanje, edukaciju i promociju razumevanja za ljude koji se suočavaju sa ovim izazovima. Kroz iskrenu i ličnu priču, autor nas podseća na snagu ljudskog duha i sposobnost da se suočavamo sa teškoćama, pružajući podršku onima koji prolaze kroz slične teške dane.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*