Tjedan Dana Za Ljubav Od Tessa Dare

recenzija pdf
Minerva Highwood se mora uputiti u Škotsku, dok lord Colin Sandburst želi napustiti Vretenastu Uvalu pod svaku cenu. Sudbina ovog nespojivog para dovodi ih do odluke da lažiraju svoj navodni beg od kuće, uz dodatak da moraju ubediti svoje porodice i prijatelje da su pali zaljubljeni.
Tjedan Dana Za Ljubav Od Tessa Dare

Njihovo putovanje ne počinje na način koji biste očekivali u klasičnoj romansi – umesto romantičnog početka, suočavaju se sa begom od razbojnika i borbi za preživljavanje svojih najgorih noćnih mora. Danju moraju deliti skučenu kočiju, a noću mali krevet, dok se istovremeno bore protiv poriva da se međusobno ne “ubiju”. Ni Minerva ni Colin nemaju želju za ljubavlju, a ideja da svoje vreme posvete romantici im nije ni na pameti. No, kako sedmicu za nedeljom prolaze kroz izazove i avanture, izgleda da bi zaista mogli naići na sve što nisu planirali – uključujući i mogućnost da pronađu ljubav. “Tjedan dana za ljubav” je priča koja istražuje sukob između razuma i srca, uz dozu napetosti i humora. Tessa Dare nas vodi kroz nekonvencionalno ljubavno putovanje ovog neobičnog para, dok se suočavaju s izazovima i neočekivanim preokretima. Ova knjiga nas podseća na to da ljubav često dolazi onda kada to najmanje očekujemo.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*