Tri Venčanja I Prosidba Od Šila O’Flanagan

recenzija pdf
"Tri venčanja i prosidba" Šile O'Flanagan je zabavna i srceparajuća priča o Delfi, ženi koja se suočava sa životnim izazovima dok je okružena srećom i ljubavlju na venčanjima svojih najbližih.
Tri Venčanja I Prosidba Od Šila O’Flanagan

Delfi se oseća pomalo usamljeno na venčanju svog brata jer je došla sama i suočava se s pitanjima porodice o tome zašto je još uvek slobodna. Međutim, ona je odlučila da se ne oslanja na tuđe mišljenje i da uživa u svom životu onako kako želi. Međutim, nakon tog venčanja, Delfi počinje da dobija nekoliko propuštenih poziva koji ukazuju na loše vesti. To je trenutak kad Delfi shvata da možda treba da preispita svoj život i donese neke važne odluke. U ovom romanu pratimo Delfi dok se suočava s različitim izborima i otkriva pravo značenje sreće i ljubavi. Kroz splet različitih situacija i događaja, autorka nas vodi kroz Delfin put ka samospoznaji i suočavanju sa svojim strahovima i nesigurnostima. “Tri venčanja i prosidba” je priča koja nas podseća da je važno slušati svoje srce i slediti svoje snove, bez obzira na pritisak okoline. Roman donosi smeh, suze i emotivne trenutke dok pratimo Delfi na njenom putovanju ka istinskoj sreći i ljubavi. Šila O'Flanagan je majstor u stvaranju osećajnih i zabavnih priča o ljubavi i odrastanju, a “Tri venčanja i prosidba” je još jedan dokaz njenog talenta i maštovitosti u pisanju. Ova knjiga će zasigurno dirnuti srca čitalaca i ostaviti ih s osmehom na licu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*