Tri Znaka Isceliteljke Od Emanuela Valentini

recenzija pdf

Strani Naziv: Emanuela Valentini

Stvari koje skrivamo od sebe mogu nas ubiti, ili nas spasiti. Otkriće kostiju Klaudije, deteta koje je nestalo pre dvadeset dve godine, budi sećanja Sare Romani, onkološkog hirurga iz Bolonje. Za nju je sahrana opasna prilika da se suoči sa prošlošću iz koje je pobegla čim je imala priliku.
Tri Znaka Isceliteljke Od Emanuela Valentini knjiga

Po povratku u bolonjezsku rutinu, želja je da se sve zaboravi. Tajne, drugari iz detinjstva ostali su prikovani za stvarnost punu sujeverja i predrasuda, a kosti drugarice ponovo su izronile iz dalekih vremena. 

Dok još jedno dete ne nestane, dete po imenu Rebeka. Sara je samo imala vremena da je upozna. Posle sahrane Rebeka je zalečila malu ranu prema drevnoj tradiciji potpisa i sada joj je Sara dužna. Veza koja miriše na obećanje. Crvena nit koja spaja Sarinu prošlost, robinju uverenja da mora da spasava sve, sa noćnom morom koja je upravo izašla iz zaborava. 

Dok se se sve vrti oko toga da se pronađe Rebeka, Sara je prinuđena da se vrati. To je početak spuštanja u podzemlje Apenina, bolnog putovanja u priče zakopane u vremenu kroz ulice, šume, kuće i lica koja je naučila da briše iz sećanja, a koja sada postaju crna mesta u koja se gleda. za nevino dete.. Koja se mračna misterija krije iza vekovne tradicije poentiranja? 

U divljoj trci sa vremenom da otkrije ko je oteo Rebeku i uspe da je spasi pre nego što bude prekasno, Sara će morati da se pomiri sa delom sebe koji je ućutkan pre dvadeset dve godine. Po cenu da se izgubi u lavirintu sećanja i da više ne pronađe izlaz.

Ovo je veoma napet i uzbudljiv triler koji će vas držati na ivici sve do samog kraja. Emanuela još jednom uspešno dovodi svoje čitaoce do ludila u isšekivanju raspleta ove knjige.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*