U Oku Imperije Od Nenad Šakota PDF

recenzija pdf
U "U oku imperije," Nenad Šakota nas uvodi u svet prepun intriga, akcije i preokreta. Kroz priču o Suneran, odmetnici koja više nije odana Imperiji, čitaoci će biti uvučeni u svet vrednih tovara, svemirske avanture i neočekivanih saveza.
U Oku Imperije Od Nenad Šakota

Suneran je kročila putem odmetnika, napuštajući lojalnost Imperiji. Sada, suočena s opasnim zadatkom transporta vrednog tovara kroz svemir, mora se suočiti sa svojim bivšim saborcima koji su joj za petama. U očajničkoj potrazi za pomoći, Suneran će morati da se udruži sa samo jednim čovekom – krijumčarem. Nenad Šakota kreira napetu priču isprepletenu intrigama i preokretima. “U oku imperije” istražuje dinamičan odnos između Suneran i krijumčara, dok ih nagoni da prežive i suoče se sa sopstvenim prošlostima. Kroz ovu svemirsku avanturu, čitaoci će biti uvučeni u svet sajberpanka i svemirskih puteva, dok junaci pokušavaju da pronađu svoj put u opasnom okruženju. Ova knjiga će oduševiti sve ljubitelje naučne fantastike i akcije. “U oku imperije” je priča o preživljavanju, neobičnim savezima i sukobima u svetu gde granice između dobra i zla nisu uvek jasne. Nenad Šakota nas vodi na uzbudljivu vožnju kroz svemirsku avanturu, ostavljajući čitaoce željne više.

u oku imperije

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*