U Potpisu Od Zelda Ficdžerald, Skot Ficdžerald

recenzija pdf

"U potpisu" je roman koji je napisao legendarni bračni par Zelda i Skot Ficdžerald. Ova knjiga nam donosi uzbudljivu priču smeštenu u 1920-e godine, doba procvata i glamura poznatog kao Doba jazza.
U Potpisu Od Zelda Ficdžerald, Skot Ficdžerald

Glavni likovi romana su Ebi i Dejvid, mladi i privlačni par koji živi životom punim strasti i avanture. Kroz njihovu priču, Ficdžerald nas vodi kroz uzbudljivi svet bogatih zabava, noćnih klubova, alkohola i zabranjenih ljubavi. Ebi je živahna i nezavisna žena koja sanja o sopstvenom uspehu u svetu plesa. Dejvid je harizmatični mladi pisac koji želi da pronađe svoj glas i ostavi svoj trag u literarnom svetu. Njihova ljubav je vatrena, ali takođe opterećena egom, ambicijama i teškim izborima. Kroz raskošno opisane scene i dijaloge, “U potpisu” prikazuje sliku nestabilnosti i dekadencije tog vremena. Ficdžerald vešto oslikava sukobe između individualnih sloboda i društvenih ograničenja, između ljubavi i gubitka, između snova i realnosti. Ovaj roman nije samo priča o jednom paru, već i portret generacije koja je tragala za smislom i ispunjenjem, suočena sa razočaranjem i gubitkom. Ficdžeraldova oštra kritika društva, zajedno sa njegovom bogatom i poetskom prozom, čine “U potpisu” remek-delom koje i danas ostaje aktuelno i nezaboravno. Zaronite u svet ovog ikoničnog romana, gde ćete biti očarani energijom 1920-ih godina i zahvaćeni dubokim emocijama i dilemama likova. “U potpisu” je knjiga koja će vas provesti kroz vrtlog strasti, snova i gubitaka, ostavljajući vas da razmišljate o sopstvenoj potrazi za ljubavlju i smislom u životu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Skot Ficdžerald - F. Scott Fitzgerald

Skot Ficdžerald je bio pisac kratkih priča i romanopisac koji se smatra jednim od eminentnih autora u istoriji američke književnosti.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*