U Zagrljaju Princa Tame Od Simonida Milojković PDF

recenzija pdf
Uzbudljiva i istinita ljubavna saga "U zagrljaju princa tame" od autorke Simonide Milojković, koja je već osvojila srca čitalaca svojim bestselerima "Gravljivica" i "Ljubav u doba kokaina".
U Zagrljaju Princa Tame Od Simonida Milojković

Kroz priču koja je inspirisana stvarnim događajima, Simonida Milojković nas vodi na putovanje gde se ljubav susreće sa strahom na način koji ostavlja bez daha. Priča počinje prvog dana srednje škole kada Simonida upoznaje Gorana, četvrtogodišnjeg momka koji je odmah privlači svojom lepotom i harizmom. Njihova veza brzo postaje intenzivna, a mračne tajne počinju da izranjaju iz njegove prošlosti. U dubinama Banjičke šume, daleko od očiju javnosti, njih dvoje pronalaze svoje tajno utočište. Ali kako se njihova veza produbljuje, Simonida počinje da otkriva jezive detalje iz Goranove prošlosti – detalje koji će je primorati da se suoči sa sopstvenim strahovima. Dok se Simonida bori između ljubavi prema Goranu i njenih unutrašnjih instinkata koji je upozoravaju da beži, čitaoci će biti uvučeni u emotivni vrtlog koji će ih držati prikovane za stranice ove knjige sve do uzbudljivog kraja. “U zagrljaju princa tame” je priča o ljubavi koja se suočava sa najdubljim demonima, o hrabrosti koja je potrebna da se prevaziđu strahovi i o snazi koja se nalazi u istini. Simonida Milojković donosi nam još jedno remek-delo koje će nas ostaviti zapanjenima i duboko dirnutima.

u zagrljaju princa tame

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*