Urgentni Priručnik za Lekare Od Ivan D. Ristić

recenzija pdf

“Urgentni priručnik za lekare” od autora Ivana D. Ristića, namenjem je studentima i lekarima koji se bave urgentnom medicinom ili imaju želju da se time bave. U knjizi se mogu naći primeri iz prakse koji ocrtavaju neke osnovne principe, kao i briga o bolesniku. Stanja koja se najčešće sreću u praksi su detaljno obrađena.
Urgentni Priručnik za Lekare Od Ivan D. Ristić

Pored toga, opisani su i terapijski postupci i lekovi do kojih možemo doći u našim uslovima. Lekarska dijagnositka i terapija je izneta u terenskim uslovima, da što bolje pripremi lekara za pružanje pomoći. 

Glavna tema jeste način razmišljanja i odlučivanja u hitnim situcijama, kako bi se poboljšao rad u praktičnom smislu. Takođe, posebno je naglašeno nekoliko osnovnih veština i pravila iz oblasti anesteziologije, koje su neophodne za inicijalno zbrinjavanje ugroženog bolesnika. 

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*