Uvek Ćemo Imati Leto, III Deo Od Dženi Han PDF

recenzija pdf

U trećem delu bestseler trilogije "Uvek ćemo imati leto" autorke Dženi Han, Izabel se suočava sa najvažnijom odlukom u svom životu.
Uvek Ćemo Imati Leto, III Deo Od Dženi Han

Nakon što je mislila da je sve isplanirala, život joj pokazuje da planovi ne važe kad je ljubav u pitanju. Izabel je volela samo dva dečka, Konrada i Džeremaju Fišera. Odrasla je s njima i njih dvojica su bili njeni oslonci. Konrad joj je slomio srce, dok je Džeremaja učinio srećnijom nego što je ikad bila. Ali, obojica kriju tajne. Konrad je pustio Izabel da ode od njega i nikada nije prežalio tu grešku. Sada se suočava s pitanjem da li je kasno da nešto promeni i da li ima budućnosti sa Izabel. Džeremaja je oduvek znao da je ona prava devojka za njega, ali i on krije svoje tajne koje će uticati na njihovu vezu. U ovom napetom i emotivnom završetku trilogije, Izabel će morati da donese odluku koja će odrediti njenu budućnost i ljubav njenog života. Kroz preplitanje osećanja i tajni, čitatelji će biti uvučeni u vrtlog strasti i dilema, otkrivajući da ljubav ponekad zahteva hrabrost za suočavanje sa prošlošću i donošenje teških odluka.

Uvijek-cemo-imati-ljeto_25-str_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*