Vajar Smrti Od Kris Karter

recenzija pdf
Jedna mlada medicinska sestra doživljava najdublji šok kad otkrije da je njen pacijent, tužilac Derek Nikolson, brutalno ubijen u sopstvenom krevetu.
Vajar Smrti Od Kris Karter

Ova situacija izgleda besmisleno – Nikolson je patio od neizlečive bolesti i predviđeno mu je bilo samo još nekoliko nedelja života. Međutim, ono što potpuno zapanjuje inspektora Roberta Hantera iz Odeljenja za oružane pljačke i ubistva u Los Anđelesu je trag koji je ubica ostavio iza sebe. Hunter je siguran da ubica pokušava da uspostavi komunikaciju s policijom, ali na način koji on ranije nije sreo. Šta bi mogla biti tajna poruka? U trenutku kada su Hanter i njegov partner Garsija mislili da su na tragu, otkriveno je novo ubistvo i nova poruka. Ali bez jasne povezanosti između prve i druge žrtve, svaki dosadašnji napredak postaje beskoristan. Suočen sa neugodnim savezom sa samopouzdanom Alice Beaumont, Hanter mora brzo sastaviti delove slagalice, pre nego što takozvani Vajar smrti završi svoje morbidno umetničko delo.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*