Velike Škole Dine: Sestrinstvo Dine Od Brajan Herbert, Kevin Dž. Anderson

recenzija pdf
U prvoj knjizi trilogije "Velike škole Dine", autori Brajan Herbert i Kevin Dž. Anderson nastavljaju svet izgrađen od strane Frenka Herberta u njegovom serijalu o Dini. Ova trilogija istražuje nove aspekte univerzuma Dine i donosi dodatno osvetljenje na dosad nepoznate delove priče.
Velike Škole Dine Sestrinstvo Dine Od Brajan Herbert, Kevin Dž. Anderson

“Sestrinstvo Dine” uvodi nas u svet pun intriga, političkih igara i tajni. Ovaj roman istražuje kako se Dina razvijala nakon događaja koje je Frenk Herbert opisao u svojim knjigama. Autori nastavljaju da istražuju dubine ovog složenog sveta, držeći se verni viziji originalnog autora. Kroz priču, čitaoci će biti uvučeni u svet političkih sukoba, borbi za moć i tajnih organizacija. “Velike škole Dine” obećavaju da će pružiti dublji uvid u univerzum i karaktere koje su mnogi čitaoci zavoleli, istovremeno dodajući nove elemente i slojeve priče. Ako ste fanovi Frenka Herberta i njegovog sveta Dine, ova trilogija može vam pružiti priliku da se ponovo uronite u tajanstveni svet koji je stvorio, ali i da istražite nove perspektive i događaje koje su Brajan Herbert i Kevin Dž. Anderson dodali.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*