Venčani Do Jutra Od Lisa Klejpas

recenzija pdf
U romanu "Venčani do jutra" Lisa Klejpas nas uvodi u priču o iznenadnoj ljubavi i izazovima koje donosi novi život.
Venčani Do Jutra Od Lisa Klejpas

Leo Hatavej je vodio razuzdan i nemaran život, pokušavajući da potisne svoju tugu u alkoholu i kratkotrajnim vezama. Međutim, kada nasledi titulu i postane odgovoran za imanje i svoje sestre, shvata da mora promeniti svoje navike. Kada Ketrin Marks, angažovana kao guvernanta i pratilja za njegove sestre, uđe u njegov život, sve se menja. Na prvi pogled, Ketrin je neugledna i sputana žena, skrivajući se iza naočara i širokih haljina. Leo ne može da podnese nijednu ženu više nego nju, ali istovremeno je i neodoljivo privlači. Nakon jedne svađe, njih dvoje se neočekivano poljube, a stvari postaju još komplikovanije. Leo se suočava sa opasnošću da izgubi svoje imanje, a jedini način da ga sačuva je da u roku od godinu dana dobije naslednika. Ketrin dobija neobičnu ponudu da postane majka deteta koje će osigurati Leojevu budućnost. Međutim, ova nekonvencionalna ponuda stavlja njihovu vezu na test, suočavajući ih sa izborom između dužnosti i ljubavi. “Venčani do jutra” je roman koji istražuje sudbinu, ljubav i prave vrednosti. Kroz Leoa i Ketrin, Klejpas nam prikazuje snagu i hrabrost potrebne za suočavanje sa životnim izazovima i pronalaženje istinske sreće. U ovoj neobičnoj ljubavnoj priči, otkrivamo da ponekad ljubav dolazi na neočekivane načine i da neke odluke mogu promeniti sve.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Lisa Klejpas - Lisa Kleypas

Autorica je brojnih povijesnih ljubavnih romana, prevedenih na brojne jezike. Omiljena među i mlađom i starijom publikom.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*