Vetrenjače Bogova Od Sidni Šeldon

recenzija pdf
"Vetrenjače bogova" je knjiga koju je napisao američki spisatelj Sidni Šeldon. Ova knjiga predstavlja uzbudljivu priču o skrivenim tajnama i zaverama u svetu nauke i tehnologije.
Vetrenjače Bogova Od Sidni Šeldon

Radnja knjige se odvija u SAD-u i u njoj se prati priča o naučniku Robertu Belamu, koji istražuje smrt svog brata, takođe naučnika. Kroz svoju istragu, Robert otkriva da postoji tajna organizacija koja koristi savremenu tehnologiju u cilju ostvarivanja sopstvenih ciljeva, i koja nije oklevajući spremna da ubije sve one koji im se suprotstave.Šeldon na veoma sugestivan način opisuje likove i situaciju u kojoj se nalaze, a kroz njihovu borbu protiv tajne organizacije nam prenosi mnoge emotivne i filozofske poruke. Knjiga je ispunjena akcijom, neizvesnošću i iznenađenjima, što čini čitanje veoma uzbudljivim.“Vetrenjače bogova” je knjiga koja je postigla veliku popularnost širom sveta, a njeni likovi i poruke ostaju snažni i danas. Ovo je knjiga koja će vas navesti da razmišljate o naučnim dostignućima, tajnama i životnim izborima, i koja će vam pružiti uvid u mračnu stranu tehnologije i manipulacije. Ova knjiga je odličan izbor za sve ljubitelje akcione i trilerske literature.

Zaviri

127780_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Sidni Šeldon - Sidney Sheldon

Sindni Šeldon je američki romanopisac i scenarista, Rođen: 11. februar 1917., Čikago, Ilinois, Sjedinjene Američke Države.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*