Viktorija – Povest Jedne Ljubavi Od Knut Hamsun PDF

recenzija pdf
"Viktorija - Povest jedne ljubavi" je prelepa i intenzivna priča o snazi i propasti ljubavi. Ova izuzetna knjiga, napisana od strane velikog pisca Knuta Hamsuna, prenosi priču o sudbini, strasti i tajnama koje često pratimo u ljubavnom odnosu.
Viktorija - Povest Jedne Ljubavi Od Knut Hamsun

Radnja romana se odvija u slikovitom norveškom gradiću i prati sudbinu glavnog junaka, Johannesa, i njegove strastvene ljubavi prema mladoj i tajanstvenoj Viktoriji. Kroz Hamsunovu osetljivu prozu, otkrivamo složenost njihovog odnosa, njihove unutrašnje borbe i tugu koju donosi ljubav. Hamsun majstorski koristi jezik i opise prirode kako bi preneo atmosferu i emotivnu dubinu. Kroz pažljivo razvijene karaktere, čitalac se suočava sa sukobima ljubavi, dužnosti i moralnih izbora. Roman istražuje različite aspekte ljudske prirode, poput želje za slobodom, straha od gubitka i traganja za smislom. “Viktorija – Povest jedne ljubavi” je delikatno ispisana knjiga koja nas tera da se zapitamo o prirodi ljubavi i cenu koju plaćamo za svoje želje. Hamsunova izuzetna proza i sposobnost da prenese suptilne nijanse ljudskih emocija čine ovu knjigu nezaboravnom i dirljivom.

HAMSUN VIKTORIJA PDF

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Knut Hamsun

Knut Hamsun (4. Avgust., 1859 - 19. Februara, 1951.) bio je Norveški pisac kome je dodeljena Nobelova nagrada za literature 1920. Godine.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*