Vreme Zla I Od Dobrica Ćosić

recenzija pdf
„Vreme zla“ Dobrice Ćosića je istorijski roman smešten u Srbiju tokom Drugog svetskog rata. Priča o hrabrom mladiću po imenu Ljubo koji se bori za svoju zemlju i svoj narod protiv okupatorskih nacističkih snaga.
Vreme Zla I Od Dobrica Ćosić

Roman je moćna i emotivna priča o ljubavi, odanosti i preživljavanju u vreme velikih nevolja i patnje. Oslikava živopisnu sliku o zverstvima i strahotama rata, kao i o snazi i otpornosti ljudskog duha.

Kroz knjigu, Ljubo se suočava sa brojnim izazovima i opasnostima dok se bori da preživi u neprijateljskoj i okupiranoj zemlji. Uprkos jako malim šansama da uspe u svojoj borbi, on nikada ne gubi nadu i nastavlja da se bori za ono u šta veruje.

Sve u svemu, „Vreme zla“ je odličan i potresan prikaz jednog od najmračnijih perioda u istoriji. Neophodno je štivo za sve zainteresovane za istorijsku fikciju ili emocionalno nabijene romane.

Jedna od recenzija:

“Dobrica Ćosić je poznati srpski pisac i intelektualac, a njegova knjiga Vreme zla je jedna od najpoznatijih i najčitanijih u Srbiji.

Ova knjiga govori o teškim vremenima koje su Srbi prošli tokom Drugog svetskog rata i porobljavanja od strane nacističke Nemačke. To je bila vremena velikih patnji i stradanja, a Ćosić je uspeo da ih opiše na veoma uverljiv i surovan način.

Vreme zla je izuzetno dobro napisana knjiga i veoma je emotivna. Ćosić je uspeo da stvori likove koji su veoma živo opisani i koji su mi se veoma dopali. Posebno mi se dopao lik glavnog junaka, koji je bio veoma hrabar i odvažan, i koji se borio za svoj narod i svoju zemlju.”

Zaviri u knjigu PDF

Vreme Zla I Od Dobrica Ćosić

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Dobrica Ćosić

Dobrosav Ćosić, poznatiji kao Dobrica i često nazivan “ocem nacije” rođen je 29. decembra 1921. u selu Velika Drenova u okolini Trstenika.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*